"Jag heter Susanne Bramstedt och är 28 år. Jag är gift med Robert och tillsammans har vi tre flickor som är 7, 4 och snart 1 år gamla. Jag arbetar heltid som undersköterska, vilket jag trivs bra med. På fritiden umgås jag med min familj och när egentiden dyker upp framåt kvälarna när barnen sover, brukar jag driva min blogg. Det är en ocensurerad, humoristisk blogg med många igenkännande inslag. Och det är precis det jag tänker skriva om här med. Bloggen finns på nouw.com/bubbelmamma". Foto: Agnes Mako
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

SKÖNSÅNG. Ibland händer det som absolut på några som helst villkor INTE får hända. Jag kör ganska lagom mycket bil i mitt arbete, och någon gång ibland kan jag råka få "Feeling" och det är inte bra. Någonstans. På radion kan det råka komma en gammal dänga som: urhäftiga Shagys: "boombastic," eller någon typisk nittiotalsklassiker som man helt enkelt bara måste sjunga med i. Det är liksom ganska viktigt i stunden. Helst ska man sjunga med sin mest inlevelsefulla röst man bara har, och lägga en fin liten tillhörande stämma. Detta hände mig. Backstreet boys: "I want it that way"

Jag klämde i så att jag bokstavligt talat blev plommonrosa i ansiktet (hade någon sett mig, hade de trott att jag hade problem med tarmen av något slag, alternativt matsmältningsproblematik). Det jobbiga i denna "Kråkvisa" var att när jag stannade bilen, skulle jag slänga ett litet getöga på telefonen ,och upptäcker till ve och förbannelse att någon ringt mig och jag har uppenbarligen svarat (utan att vara medveten om mitt lilla misstag). Jag sätter luren mot örat, och hör ett ljudligt garv i andra änden av telefonen.

Jaha.

"Vad fint det låter när du sjunger"

"Jag är utvecklingshämmad. Hejdå"

Vad är det för fel på mig?

Ps. Jag vet än i dag inte vem det var som ringde, men det var nog ingen jag kände i alla fall.

SUSANNE BRAMSTEDT


Publicerad: 11. januari 2017 10:00
¨
Läs också:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Alvesta

Startsidan just nu
Lokaltidningen Alvesta
Senaste
Lokaltidningen Alvesta
Mest lästa
Lokaltidningen Alvesta
Tema
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa